Doe mee met de Pilot en bestel uw verzekerde medische hulpmiddelen bij ApotheekZorg zonder zorgen!
Als deelnemer aan de pilot en lid van de DON krijgt u de allerlaagste prijzen van Nederland voor de niet verzekerde producten.

Dwarslaesie Zorgwinkel

verzekerde hulpmiddelen

Bestel verzekerde hulpmiddelen

ApotheekZorg is een landelijke opererende coöperatieve opererende zorgapotheek, gespecialiseerd in de levering van hulpmiddelen en de zorg die daarbij hoort. In het ZorgTeam Hulpmiddelen staan ZorgTeam-medewerkers, apothekersassistenten en gespecialiseerde verpleegkundigen 24 uur per dag voor u klaar om u de beste zorg te bieden. Zij werken samen met uw zorgverzekeraar en zorgen dat uw declaraties goed worden afgehandeld.

niet-verzekerde producten tegen bodemprijzen

Bestel niet-verzekerde producten

Niet alle hulpmiddelen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Bent u DON lid én bestelt u uw verzekerde medische hulpmiddelen bij ApotheekZorg? Dan krijgt u de allerlaagste prijzen van Nederland voor de niet-verzekerde producten. Deze zijn speciaal geselecteerd door en voor mensen met een dwarslaesie. Nog geen lid van de Dwarslaesie Organisatie Nederland (DON)? Word dan lid en profiteer ook van de vele voordelen die het lidmaatschap u geeft.

service van ApotheekZorg

Gegarandeerd de beste service

ApotheekZorg biedt de beste service en producten en staat 24 uur per dag voor u klaar voor advies over uw hulpmiddelen en materialen. ApotheekZorg:

  • Zorgt voor een tijdige levering van uw hulpmiddelen en materialen
  • Levert kwalitatief goede producten
  • Biedt uitstekende service door het ZorgTeam Hulpmiddelen
  • Regelt een correcte afhandeling van de declaratie met uw zorgverzekeraar

Samenwerking ApotheekZorg en DON


Dwarslaesie Organisatie Nederland (DON) werkt in deze pilot samen met ApotheekZorg om de zorg rondom medische hulpmiddelen gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Uit de samenwerking is www.dwarslaesiezorgwinkel.nl ontstaan. ApotheekZorg is een leverancier die de leden van DON goed kan begeleiden bij het leveren van de juiste medische hulpmiddelen zonder zorgen over de declaratie bij uw zorgverzekeraar. Zij regelen het voor u!

 

Bezuinigingen


Deze samenwerking is nodig omdat zorgverzekeraars het inkoopbeleid van medische hulpmiddelen de laatste jaren flink hebben gewijzigd. Ook in 2016 is op dit gebied veel veranderd. Door het nieuwe inkoopbeleid hebben verzekerden steeds minder keuze en bezuinigingen in de zorg leiden daarnaast tot steeds meer eigen betalingen.

Meld u zich nu aan! Dan kunt u:

  • Gebruik maken van het aanbod van ApotheekZorg voor verzekerde hulpmiddelen zonder zorgen
  • Niet-verzekerde zorg kopen tegen de laagste prijzen van Nederland

Wees er snel bij, 40 leden maximaal voor de pilot. Vol=vol.

088 044 0776
Vul het formulier inBel mij terug

Bel mij terug